Champignonhandel in Kerkdriel

Onze gerenommeerde champignonhandel in Kerkdriel, in de buurt van ’s-Hertogenbosch, werkt samen met vaste telers van diverse soorten champignons. U kunt bij ons terecht voor witte- en kastanjechampignons, maar ook voor diverse andere paddenstoelen. Zowel ons bedrijf als onze leveranciers zijn gecertificeerd en werken volgens de regelgeving rond kwaliteit en hygiëne. Daarom bent u bij ons zeker van een eersteklasproduct!

Keuze uit een ruim aanbod bij onze champignonhandel in Kerkdriel

Bij Verhoeckx kunt u naast witte- en kastanjechampignons ook terecht voor oesterzwammen, shiitake, portabella en cantharellen. Daarnaast vindt u in ons aanbod shimeji en eryngeij. Een groot deel van de paddenstoelensoorten in onze champignonhandel in Kerkdriel zijn ook gesneden te bestellen. Bovendien behoort het samenstellen van een mix, zoals een seizoenmelange, tot de mogelijkheden. Bij aankomst in ons bedrijfspand controleren we onze paddenstoelen en hardfruit, waaronder onze champignons, zorgvuldig en deelt een ervaren kwaliteitscontroleur ze in op klasse. Ook beschikken we over duurzame koelcellen om onze producten te bewaren. Zo ontvangt u van ons altijd de hoogste kwaliteit champignons!

Laat ons uw producten verpakken en labelen

Onze champignonhandel in Kerkdriel biedt ook diverse verpakkingsmogelijkheden voor zowel gesneden als niet gesneden champignons. Onze verpakkingen bestaan uit gerecycled plastic en maken we eventueel voor u op maat. Onze vakkundige medewerkers controleren daarbij ook ons verpakkingsmateriaal zorgvuldig.

Bel ons voor meer informatie

Naast champignons kunt u bij ons ook hardfruit bestellen. Wenst u een product dat u direct kunt verkopen als supermarkteigenaar of handelaar in binnen- of buitenland? Dan adviseren wij u ook graag over de verpakkingsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking door tijdens kantoortijden te bellen naar +31 (0)418 63 14 93.


✓ Moderne en deels geautomatiseerde productie processen
✓ Partner van supermarkt ketens in binnen- en buitenland
✓ Wij werken met vaste telers 

Appelkwekerij Kerkdriel Verhoeckx Paddestoelen