Champignons voor de groothandel

Bij ons koopt u diverse paddenstoelen, zoals champignons, voor uw supermarkt of groothandel. Hiervoor werken we samen met vaste telers. Na een uitgebreid kwaliteitsproces haalt u de champignons bij ons op of brengen wij deze onder de juiste omstandigheden bij u langs. Hierdoor ontvangt u van Verhoeckx altijd verse paddenstoelen van de beste kwaliteit.

Welke champignons biedt u aan in uw groothandel?

Ons bedrijf ondersteunt u bij de inkoop van allerlei soorten paddenstoelen. Deze zijn in de meeste gevallen ook gesneden beschikbaar. Bovendien verzorgen wij als groothandel de verpakking en het label, waardoor u de champignons direct kunt verkopen. Wilt u uw klant een paddenstoelenmix aanbieden? Naar wens stellen wij deze graag voor u samen. Ons aanbod paddenstoelen en champignons voor de groothandel bestaat onder andere uit:

  • Witte- en kastanjechampignons
  • Portabella
  • Shiitake
  • Oesterzwammen
  • Cantharellen
  • Shimeji
  • Eryngeii

Neem contact met ons op

Bij Verhoeckx in Kerkdriel, vlak bij ’s Hertogenbosch, doen we er alles aan om de kwaliteit van onze paddenstoelen te bewaken. Ons bedrijf, onze telers en onze leveranciers zijn gecertificeerd in het werken volgens de hygiënenormen. Bovendien controleert een gediplomeerde kwaliteitscontroleur zorgvuldig onze paddenstoelen. Hierdoor bent u er zeker van dat u uw klant het beste product aanbiedt. Bovendien kunt u bij ons terecht voor hardfruit. Heeft u vragen over onze champignons of over de verpakkingsmogelijkheden voor uw groothandel? Neem dan contact met ons op via +31 (0)418 63 14 93. Wij vertellen u dan graag meer over onze werkwijze.


✓ Moderne en deels geautomatiseerde productie processen
✓ Partner van supermarkt ketens in binnen- en buitenland
✓ Wij werken met vaste telers 

Appelkwekerij Kerkdriel Verhoeckx Paddestoelen