Fruit voor uw bedrijf bestellen

Wilt u fruit voor uw bedrijf bestellen en zoekt u hiervoor een goede leverancier? Verhoeckx uit Kerkdriel, vlak bij ‘s-Hertogenbosch, levert al zestig jaar paddenstoelen en fruit aan supermarkten en groothandels in binnen- en buitenland. Onze appels en peren worden zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit. Zo bent u zeker dat u fruit van de beste kwaliteit voor uw bedrijf bestelt!

Alleen het beste fruit voor uw bedrijf

Het fruit dat wij aanbieden voor uw supermarkt of groothandel bestaat uit appels en peren uit eigen oogst. Daarnaast hebben wij duurzame samenwerkingen met verschillende telers. Net als deze telers beschikken we over verschillende certificaten en werken we volgens de vereiste kwaliteits- en hygiënevoorschriften. Daarnaast is Verhoeckx gespecialiseerd in verschillende soorten paddenstoelen. Wilt u uw hardfruit graag verpakt aanbieden? Wij denken graag met u mee over een geschikte verpakking, gemaakt van recyclebaar plastic. Eventueel voegen we er ook nog een label aan toe.

Kies voor een product uit eigen teelt

Een keer per jaar worden onze appels en peren uit eigen kwekerij geoogst. Na de controle worden deze opgeslagen in milieuvriendelijke koelcellen in ons bedrijfspand. Op ieder gewenst moment verpakken wij deze voor u in kleinere hoeveelheden. U haalt de appels en peren bij ons op of wij brengen deze bij u langs met ons transport dat is uitgerust met speciale koelvoorzieningen. Heeft u vragen over ons fruit of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via +31 (0)418 63 14 93.


✓ Moderne en deels geautomatiseerde productie processen
✓ Partner van supermarkt ketens in binnen- en buitenland
✓ Wij werken met vaste telers 

Appelkwekerij Kerkdriel Verhoeckx Paddestoelen