Groothandel in groenten en fruit

Bent u op zoek naar een groothandel in groenten en fruit? Bij onze fruitgroothandel in Kerkdriel, vlak bij ’s Hertogenbosch, kiest u uit smaakvolle paddenstoelen, appels en peren. Verhoeckx werkt samen met vaste telers én beschikt over eigen oogst, waardoor u elk seizoen verse groenten en fruit van onze groothandel aanbiedt. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot verschillende verpakkingen en labels aan. Zo hoeft u nergens meer aan te denken en is het product direct gereed voor de verkoop!

Een gerenommeerde groothandel in groenten en fruit

Al zestig jaar levert onze fruitgroothandel de beste groenten en smaakvol fruit aan supermarkten en handelaren in Kerkdriel en omstreken. Zo zijn wij dé leverancier voor champignons en andere paddenstoelen en oogsten we een keer per jaar onze eigen appels en peren. Bij binnenkomst in onze groothandel controleren we alle groenten en het fruit. De champignons worden gecontroleerd door een ervaren kwaliteitscontroleur en de appels en peren gaan door de sorteermachine. Vervolgens gaan de producten naar de speciaal ingerichte, milieuvriendelijke koelcellen, die we het hele jaar door gebruiken. Hierdoor is ons assortiment tijdens elk seizoen te bestellen.

Haal het hardfruit en de paddenstoelen bij ons op of kies voor koeltransport

Onze fruitgroothandel in Kerkdriel beschikt over de juiste certificering en onze medewerkers werken volgens strenge kwaliteits- en hygiënevoorschriften. De producten haalt u bij ons op of worden onder gecontroleerde atmosfeer bij u langsgebracht door ons speciaal gekoelde transport. De groenten en het fruit, zoals appels van onze kwekerij, blijven zo op de juiste temperatuur. Hierdoor ontvangt u van onze fruitgroothandel in Kerkdriel altijd producten van de beste kwaliteit.

Maak kennis met onze fruitgroothandel

Kiest u onze fruitgroothandel in Kerkdriel voor het aanbieden van uw groenten en fruit? Dan ontvangt u een product dat klaar is voor de verkoop. Wij kunnen uw producten namelijk ook vakkundig verpakken en labelen. In ons moderne bedrijfspand worden alle verpakkingen, gemaakt van recyclebaar plastic, gecontroleerd en vervolgens voorzien van folie of een deksel. Naar wens voegen we ook een label toe. Neem contact met ons op via +31 (0)418 63 14 93 zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.


✓ Moderne en deels geautomatiseerde productie processen
✓ Partner van supermarkt ketens in binnen- en buitenland
✓ Wij werken met vaste telers 

Appelkwekerij Kerkdriel Verhoeckx Paddestoelen