Over ons

In de ruim 60 jaar van haar bestaan is Verhoeckx uitgegroeid tot gerenommeerde groothandel met als afnemers supermarkten in binnen – en buitenland, de horeca en handelspartners.
 
Vandaag en morgen
Een efficiënt bedrijf met moderne en deels geautomatiseerde productie processen. Inspelend op de wensen en eisen van afnemers, consumenten en ontwikkelingen in de markt. Partner geworden van supermarkt ketens in binnen- en buitenland. Ruim tientallen jaren export waarvan Noorwegen de belangrijkste afnemer is.
 
Aanbod
Verhoeckx levert diverse soorten champignons en andere paddenstoelen welke elders op deze site te bekijken zijn. Vrijwel alle soorten zijn gesneden als ongesneden verkrijgbaar, verpakking/sorteren en etikettering van al onze producten wordt naar wens van de afnemer afgestemd.
 

 Kwaliteit
Verhoeckx werkt met vaste telers en eigen moderne koelvoorzieningen tijdens het gehele proces. Ons bedrijf en onze medewerkers hechten grote waarde aan kwaliteit. Een kwaliteit management systeem is operationeel en het bedrijf is in het bezit van diverse certificaten.


Transport
Verhoeckx beschikt over eigen (geconditioneerd) transport waarmee dagelijks bij klanten wordt aangeleverd, en waarmee bij telers de dagelijks vers geplukte champignons worden opgehaald. Hierdoor blijft het product continu op de juiste temperatuur, en kan de maximale kwaliteit gewaarborgd worden.