Navigatie
- Oesterzwamsalade met Alfalfa
- Ovenschotel met oesterzwammen
- Reuzechampignon gevuld met noten
- Ovenschotel met aardappelen en paddenstoelen
- Paddenstoelen op veldsla
- Gevulde Portabella's
- Champignonsalade met kaas
- Salade van Oesterzwammen en champignons
- Salade met gebakken reuze champignons in een panade van chips
- Springrols van sla
- Paddenstoelen Groenten
- Champignonsoep
Paddenstoelen op veldsla
Ingrediënten:
Van oesterzwammen steeltjes klein snijden, grote exemplaren in repen snijden. Andere paddenstoelen schoon maken. Veldsla wassen en in vergiet laten uitlekken. In kom doen: olie, azijn, mosterd, zout, peper. Tot sausje roeren. Veldsla erdoor roeren. Over 4 kleine bordjes verdelen. In 2 koekenpannen boter verhitten. In 1 koekenpan oesterzwammen in + 2 min. bruinbakken, af en toe keren. In andere koekenpan champignons en cantharellen in + 2 min. rondom bruinbakken. - Oesterzwammen, champignons en cantharellen op veldsla rangschikken. Bestrooien met zout. Peper erboven malen. Garneren met toefjes peterselie.
- 250 gr. oesterzwammen
- 100 gr. cantharel
- 250 gr. champignons
- 1OO gr. fijnbladige veldsla
- 3 eetlepels olie
- 1 eetlepel rozemarijnazijn
- theelepel mosterd
- zout
- versgemalen peper
- 50 gr. boter
- 4 toefjes peterselie
Van oesterzwammen steeltjes klein snijden, grote exemplaren in repen snijden. Andere paddenstoelen schoon maken. Veldsla wassen en in vergiet laten uitlekken. In kom doen: olie, azijn, mosterd, zout, peper. Tot sausje roeren. Veldsla erdoor roeren. Over 4 kleine bordjes verdelen. In 2 koekenpannen boter verhitten. In 1 koekenpan oesterzwammen in + 2 min. bruinbakken, af en toe keren. In andere koekenpan champignons en cantharellen in + 2 min. rondom bruinbakken. - Oesterzwammen, champignons en cantharellen op veldsla rangschikken. Bestrooien met zout. Peper erboven malen. Garneren met toefjes peterselie.