Appelkwekerij in Kerkdriel

Elk seizoen kunt u bij onze appelkwekerij in Kerkdriel terecht voor smaakvolle appels. De appels worden in eigen beheer geteeld, geoogst en opgeslagen in zuurstofarme ruimtes. Dit zorgt voor het behoud van hun hoge kwaliteit. Bovendien helpt Verhoeckx u graag met de emballage van uw producten. Zo zijn deze direct klaar voor verkoop in binnen- of buitenland!
Het gehele jaar door smaakvolle appels van onze appelkwekerij in Kerkdriel
Bij Verhoeckx in Kerkdriel, vlak bij ’s-Hertogenbosch, dragen we zorg voor een aanbod van champignons en hardfruit van de beste kwaliteit. Daarom zijn we een gecertificeerd leverancier en werken we volgens de voorschriften van kwaliteit en hygiëne. Dit geldt ook voor onze eigen appelkwekerij en de telers met wie we samenwerken. Binnen ons bedrijf gaan we als volgt te werk:

  • De appels van onze appelkwekerij worden één keer per jaar geoogst en naar ons bedrijfspand in Kerkdriel gebracht;
  • Vervolgens gaan de appels door de sorteermachine, die de producten wast en sorteert op grootte. Bovendien worden de appels van slechte kwaliteit verwijderd. Daarna bewaren we deze gekoeld in onze speciale, milieuvriendelijke fruitkoelcellen. Hierdoor behouden deze voor langere tijd hun hoge kwaliteit.
  • De appels worden in kleine hoeveelheden voor u verpakt en gelabeld. Vervolgens haalt u deze bij ons op of worden ze onder de juiste temperatuur langsgebracht.
Neem contact met ons op voor een kennismaking
In de milieuvriendelijke fruitkoelcellen van ons bedrijfspand in Kerkdriel bewaren we naast appels van onze eigen appelkwekerij ook peren uit eigen oogst. Wilt u meer informatie ontvangen over ons hardfruit en de verpakkingsmogelijkheden? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via +31 (0)418 63 14 93 voor een vrijblijvende kennismaking.


✓ Moderne en deels geautomatiseerde productie processen
✓ Partner van supermarkt ketens in binnen- en buitenland
✓ Wij werken met vaste telers 

Appelkwekerij Kerkdriel Verhoeckx Paddestoelen