Perenleverancier in Kerkdriel

Bent u op zoek naar een professionele perenleverancier in Kerkdriel zodat u uw klanten peren van de beste kwaliteit kunt aanbieden? Een keer per jaar oogsten we de appels en peren van onze eigen kwekerij. Deze bewaren we in milieuvriendelijke fruitkoelcellen, waardoor u bij ons het gehele jaar door het beste fruit koopt. Bovendien helpen we u met een verpakking van recyclebaar plastic, waardoor onze peren bij binnenkomst in uw supermarkt of groothandel direct klaar zijn voor de verkoop.

Uw gecertificeerde perenleverancier in Kerkdriel

Bij Verhoeckx zijn we continu bezig met het bewaken van de kwaliteit van onze champignons, appels en peren. Daarom gaan de peren bij binnenkomst in ons moderne bedrijfspand door de sorteermachine. Deze worden dan ingedeeld op grootte en gecontroleerd op kwaliteit. Daarna worden ze opgeslagen in zuurstofarme ruimtes. Ieder seizoen verpakken we de gewenste hoeveelheid peren zodat deze gereed zijn voor de directe verkoop. Eventueel voegen we ook een label toe. U haalt zo een direct verkoopbaar product bij ons op. Bovendien is onze perenleverancier in Kerkdriel in het bezit van diverse certificaten, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw peren voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking

Zoekt u een perenleverancier voor uw supermarkt of groothandel in de omgeving van Kerkdriel? Indien nodig brengen we onze smaakvolle peren of appels onder gecontroleerde atmosfeer bij u langs met ons speciale transport. Heeft u vragen over onze producten of verpakkingen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)418 63 14 93 voor een vrijblijvende kennismaking. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en de mogelijkheden.


✓ Moderne en deels geautomatiseerde productie processen
✓ Partner van supermarkt ketens in binnen- en buitenland
✓ Wij werken met vaste telers 

Appelkwekerij Kerkdriel Verhoeckx Paddestoelen