Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Ons teelt- en handelsbedrijf heeft dan ook diverse certificeringen. Dit houdt in dat onze producten voldoen aan méér dan de wettelijke regels met betrekking tot voedselveiligheid, duurzaamheid, personeelsbeleid en productiemethoden.
 
Kwaliteitscontrole
Kwaliteitscontrole
Productielijnen zijn voor een groot deel geautomatiseerd en helpen bij de beoordeling op kwaliteit. Echter om het hoogst mogelijke niveau te kunnen waarborgen beoordeelt een gediplomeerd kwaliteitscontroleur meermaals de kwaliteit tijdens de teelt, opslag en het verpakken. Dit gebeurt aan de hand van verschillende methoden welke zijn opgenomen in ons gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem.
Zero food waste
Zero food waste
Om voedselverspilling tegen te gaan gooien we onze producten nooit weg. Wat niet aan de eisen voldoet voor verkoop aan de consument, wordt gebruikt in de verwerkende industrie. Bijvoorbeeld voor champignonsoep, vleesvervangers en peren- of appelsap. Mocht het product daarvoor niet geschikt zijn wordt het bij lokale agrarische bedrijven gebruikt als organische bodemvoeding. Zo gaat geen enkel door ons geteelde paddenstoel, appel of peer als afval de deur uit.
Certificaten
Certificaten
Ons bedrijf en aangesloten telers zijn gecertificeerd op gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid, personeelsbeleid en productiemethoden. Wij zijn in het bezit van onderstaande certificaten:
 
Meer weten over de mogelijkheden?