Onze producten

Paddenstoelen

Paddenstoelen voor uw groothandel bestelt u bij ons productiebedrijf. Verhoeckx werkt samen met vaste telers die verschillende soorten paddenstoelen aanbieden. Zo heeft u altijd keuze uit een uiteenlopend assortiment. Ons aanbod bestaat uit onder andere uit (kastanje)champignons, oesterzwammen, shii-take en cantharellen. Wilt u liever gesneden paddenstoelen bestellen? Ook dat behoort tot de leveringsmogelijkheden. Bovendien stellen we naar wens mixen van onze paddenstoelen samen in ons productiebedrijf.

Bied diverse verse paddenstoelen aan in uw groothandel


Het is mogelijk om de paddenstoelen bij ons productiebedrijf op te halen of deze bij u te laten leveren. We beschikken over speciaal transport waarmee we de paddenstoelen onder gecontroleerde atmosfeer vervoeren. Hierdoor blijven de paddenstoelen op de juiste temperatuur en bent u zeker van de beste kwaliteit. Bovendien voldoet ons bedrijf aan alle eisen rondom hygiëne en voedselveiligheid. Een gediplomeerde kwaliteitscontroleur controleert alle paddenstoelen en vervolgens bewaren we deze gekoeld in een milieuvriendelijke koelcel. Hier bewaren we naast paddenstoelen, ook ons hardfruit voor de groothandel. Voordat we ze bij u langsbrengen, controleren we nogmaals de paddenstoelen. Bent u benieuwd naar de soorten die wij aanbieden? Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment.

Bel ons voor meer informatie over onze paddenstoelen


In ons productiebedrijf in Kerkdriel, nabij ’s-Hertogenbosch, zorgen wij als paddenstoelen teler en totaalleverancier tevens voor de verpakkingen van uw champignons en overige paddenstoelen voor de groothandel. Dit geldt ook voor de gesneden paddenstoelen en mixen. De verpakkingen worden gemaakt van recyclebaar plastic en naar wens voegen wij ook een label toe. Neem contact met ons op via +31 (0)418 63 14 93 voor een vrijblijvende kennismaking en voor meer informatie over de verpakkingsmogelijkheden.
Meer weten over de mogelijkheden?