Diensten

Wij leveren een breed assortiment aan verse paddenstoelen en hardfruit met een diverse groep afnemers zoals marktkooplui, groothandelaren, supermarkten, horeca en handelspartners in zowel binnen- als buitenland. Het gehele proces van teelt, opslag, verpakking en transport voeren wij zelf uit. Dit resulteert in een efficiente en flexibele werkwijze.
Teelt
Teelt
Met een eigen champignonkwekerij telen we een deel van onze paddenstoelen zelf. Dit zorgt ervoor dat we zeer flexibel in kunnen spelen op de verschillende situaties in de markt. Ook beschikken we over een fruitboomgaard met onze eigen appels en peren. Elke zomer groeit hier het lekkerste fruit van eigen bodem. Daarnaast werken we samen met een vaste groep telers om onze afzet aan te vullen, zodat we altijd beschikken over voldoende producten.
Opslag
Opslag
Onze moderne en milieuvriendelijke koelinstallaties zorgen ervoor dat de paddenstoelen direct na het plukken zo snel mogelijk teruggekoeld worden tot de ideale bewaartemperatuur. Het snel bereiken van deze temperatuur zorgt ervoor dat het product zo lang mogelijk vers blijft. Ook onze vertrek-, ontvangst- en verpakkingsruimtes zijn gekoeld. Daarnaast beschikken we over een groot aantal zuurstofarme bewaarcellen, waarin we ruim 2.000.000 kilo appels en peren het hele jaar onder ideale omstandigheden kunnen bewaren.
Verpakken
Verpakken
Op onze paddenstoel verpakkingsafdelingen worden de kleinverpakkingen met de hand opgezet, zodat iedere verpakking wordt gecontroleerd op kwaliteit. Ook beschikken we over een snijmachine die de paddenstoelen direct panklaar in schijfjes kan snijden. Daarna wordt de verpakking, al naar gelang de wens van de klant, geautomatiseerd voorzien van topseal, flowpack, rekfolie, deksel of los in bulkverpakking. Een eigen schaal of label of productmix behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Voor het sorteren van onze appels en peren maken we gebruik van één van de nieuwste sorteermachines welke ervoor zorgt dat ons fruit machinaal wordt gewassen en gesorteerd op maat, gewicht en kwaliteit. Vervolgens wordt het fruit nog eens handmatig op kwaliteit beoordeeld en in de gewenste bulk- of kleinverpakking gelegd. Denk bijvoorbeeld aan een kilozak of een schaal met flowpack, topseal of rekfolie.
Transport
Transport
Het logistieke proces voeren we desgewenst met onze eigen vrachtauto's uit. We vervoeren onze producten uitsluitend met geconditioneerde vrachtauto's speciaal voor het transport van verse paddenstoelen en fruit. Met onze eigen vloot zorgen we ervoor dat de producten direct na oogst worden opgehaald op de teeltlocaties en na het verpakken tijdig en op de juiste temperatuur worden afgeleverd bij de klant. 
Meer weten over de mogelijkheden?