Over ons

Wij zijn Verhoeckx Paddenstoelen & Fruit. Een familiebedrijf gevestigd te Kerkdriel in de Bommelerwaard, een regio die bekend staat om de teelt van deze producten. Met ruim 60 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot gerenommeerd teelt en handelsbedrijf in verse paddenstoelen en Hollands hardfruit.
Familie Verhoeckx
Familie Verhoeckx
Je kan ons omschrijven als een echt familiebedrijf. In de jaren '50 is Richard Verhoeckx gestart als kleinschalige champignonteler. Later is dit overgenomen door zijn broer Frits, die ook de fruitteelt er aan toe heeft gevoegd. Inmiddels is de zoon van Frits, Paul Verhoeckx, eigenaar en is ook de volgende generatie al weer werkzaam binnen het bedrijf.
Ontstaan
Ontstaan
Van klein teeltbedrijf zijn we door de jaren gegroeid tot een efficiënt bedrijf met moderne en deels geautomatiseerde processen. Ons moderne bedrijfspand beslaat een oppervlakte van maarliefst 7000 m2. We spelen in op de wensen en eisen van afnemers, consumenten en ontwikkelingen in de markt. Inmiddels zijn we  uitgebreid tot een team met ruim 50 werknemers die dagelijks zorgen voor het beste eindresultaat.
Vandaag en Morgen
Vandaag en Morgen
We streven ernaar onze klanten het hele seizoen te voorzien van de mooiste en meest verse producten. Waar mogelijk lokaal geteeld, wat resulteert in een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. Met behulp van efficiente processen willen we onze gezonde en duurzame producten scherp geprijsd in de markt zetten.
Meer weten over de mogelijkheden?