Uw gerenommeerde champignonleverancier

Bent u op zoek naar een champignonleverancier als supermarkteigenaar of handelaar in binnen- of buitenland? Bij ons productiebedrijf in Kerkdriel, vlakbij ’s-Hertogenbosch, kiest u uit een groot aanbod champignons en paddenstoelen. Zo is Verhoeckx uw champignonleverancier voor onder andere witte- en kastanjechampignons, maar ook shiitake en oesterzwammen. Wilt u liever een eigen paddenstoelenmix samenstellen? Ook hiermee helpen wij u graag!

De champignonleverancier met oog voor kwaliteit

Ons productiebedrijf werkt samen met vaste telers om eersteklas champignons en paddenstoelen te garanderen. Alle champignons ondergaan een kwaliteitscontrole bij binnenkomst in ons bedrijfspand. Hierna gaan onze vakkundige medewerkers aan de slag met het inpakken en labelen van uw producten. Vervolgens controleren we nogmaals de champignons en kunt u deze bij ons ophalen. Ook is het mogelijk om deze met ons eigen geconditioneerd transport bij u langs te laten brengen. Als u ons kiest als uw champignonleverancier, rekent u op kwaliteit. Dit is terug te zien in onze gehele dienstverlening en in onze processen:

  • De champignons worden bij in- en uitgifte in ons productiebedrijf gecontroleerd door een gediplomeerd kwaliteitscontroleur;
  • Als champignonleverancier voldoen wij aan de HACCP normering door het gebruik van gekoeld transport;
  • Ons bedrijf en onze leveranciers en telers beschikken over diverse certificaten;
  • Al onze medewerkers werken volgens de richtlijnen voor kwaliteit en voedselveiligheid.

Informeer naar de mogelijkheden

Ons productiebedrijf biedt meer dan alleen champignons van hoge kwaliteit. Onze producten zijn ook inclusief verpakking en label te bestellen. Het is eventueel mogelijk om een verpakking op maat te laten samenstellen. Zo biedt u de champignons direct aan als handelaar of supermarkteigenaar in binnen- of buitenland. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking door te bellen naar +31 (0)418 63 14 93. We vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden.


✓ Moderne en deels geautomatiseerde productie processen
✓ Partner van supermarkt ketens in binnen- en buitenland
✓ Wij werken met vaste telers 

Appelkwekerij Kerkdriel Verhoeckx Paddestoelen